Slik bakes Polarbröd


Polarbröd har ingen hemmeligheter, her kan du lese alt om hvilke ingredienser som brukes i Polarbröd, og hvorfor de er sunne. Du skal kjenne deg trygg på at når du spiser Polarbröd, vet du nøyaktig hva du får i deg, og hvorfor akkurat disse ingrediensene er brukt i bakingen.

Det snakkes mye om tilsetningsstoffer i mat, og en slik diskusjon ønsker vi i Polarbröd velkommen. Vi har alltid bakt brød etter stolt norrlandsk tradisjon: naturlig, godt og sunt.

Men selvsagt bruker også vi tilsetningsstoffer ved baking av Polarbröd. Melbehandlingsmiddelet E300 er et eksempel på dette. Dette er det samme som vanlig C-vitamin. Ekte smak og farge fra tyttebær plukket i skogkrattet ved hytta kan også klassifiseres som et tilsetningsstoff. Naturens egne smaker, dufter og farger er mer enn nok, synes vi i Polarbröd, og vi trenger derfor ingen andre tilsetningsstoffer når vi skal bake.

Kanskje har du oppdaget mugg på Polarbröd som har ligget så lenge at de har passert ”best før”-merkingen? Det skyldes at Polarbröd ikke inneholder konserveringsmidler, og mugg er derfor en helt naturlig del av prosessen.

Les mer om innholdet i våre brød ved å klikke på knappen Ingredienser.