Tillbaka

Wrap med smaksrike linser


Start med å lage linsesalaten. Skyll linsene godt i kaldt vann. Bland deretter linsene sammen med resten av ingrediensene, smak til med salt og pepper.

Gulrøttene skrelles og skjæres i tynne skiver på langs av gulroten, bruk gjerne en ostehøvel. Solsikkekjernene ristes i en tørr stekepanne. Bred smøreost på tynnbrødskiven, legg deretter på spinat, linsesalat og remser av gulrot. Avslutt med et dryss av ristede solsikkekjerner.

Ingredienser

4 porsjoner

4 Polarbröd Mykt Tynnbrød

Linsesalat
1 pk kokte, grønne linser (380 g)
3–4 ss grovt revet Västerbottenost eller annen vellagret ost
2 ss finhakket persille
revet skall av en sitron
1 ts fransk sennep
2 ss olivenolje
2 ss finhakkede tørkede tomater
salt og pepper

 

2 gulrøtter
½ dl solsikkekjerner
2–3 ss smøreost (philadelphia eller lignende)
1 pose babyspinat