Tillbaka

Smørbrød med røkt skinke, brie og epleslaw


Begynn med epleslaw: Riv eplene grovt på et rivjern og bland inn sitronsaften med en gang, så blir eplene ikke blir brune. Tilsett yoghurt og smak til med salt og pepper. La blandingen stå i kjøleskapet en liten stund mens du deler opp de øvrige ingrediensene.

Så setter du sammen smørbrødet: Ta først en skive Polarbröd Hvete og legg litt crispsalat i bunn. Ha på et par skiver tomat og så en god spiseskje med epleslaw, topp med skiver av brie ost, skinke, rødløk , avslutt med et dryss av hakket gressløk.

Ingredienser

Oppskriften gir 4 stk smørbrød

 4 skiver Polarbröd Hvete
2 grønne epler
1 ss presset sitron
1 dl tyrkisk yoghurt
8 skiver røkt skinke
8 skiver brie
crispsalat
½ rødløk, i skiver
1-2 tomater, i skiver
noen stilker gressløk, hakket.