Tillbaka

Smørbrød med ost og agurksalat & mozzarella og tomat


  1. Skjær agurken i tynne skiver på et mandolinjern. Bland agurk, spirer, olivenolje og sort pepper.
  2. Bred smøreost på to av skivene, legg deretter på salatblader, ostskiver og agurksalat.
  3. Del hvert smørbrød i to deler. På de to siste skivene legges skiver av tomat og mozarella.
  4. Dekoreres deretter med baskilikum og noen dråper med olivenolje.
  5. Del hvert smørbrød i to halvmåner. Gi smørbrødene et lett dryss med nykvernet pepper rett før serering.

Ingredienser

4 halve smørbrød av hver variant

4 skiver Polarbröd Fullkorn
50 gr slangeagurk
1 ss spirer
2 ss smøreost
noen blader crispisalat
50 gr vellagret ost
1 buffelmozzarella
1 tomat
frisk basilikum
olivenolje
sort pepper