Tillbaka

Skilpadde


Smør sjokoladepålegget på brødet. Skjær en skive av bananen før du skreller den, denne skiven skal være hodet på skilpadden. Skrell bananen og skjær resten opp i skiver. Legg bananskivene på kroppen og bruk fire av skivene til ben, en liten bit blir til haletipp. Blåbær blir øyne og en liten bit agurk blir munn.

Tips! I stedet for sjokoladepålegg kan du f.eks bruke peanettsmør eller en naturell kremost. Du kan farge smøreosten med jordbærsyltetøy, slik at du får en rosa bunn eller forsøke med blåbærsyltetøy for en lilla bunn. Tips! Smørbrødet blir ekstra godt hvis du varmer det, sett smørbrødet fem minutter i 200 graders ovn til sjokoladen blir litt varm. Legg det tillbake på tallerken og dekorer med ben og hodet. Nam, nam!

Ingredienser

1 smørbrød

Polarbröd Havre

sjokoladepålegg (f.eks Nugatti)

banan

blåbær

slangeagurk

Lignende oppskrifter