Tillbaka

Polarknäcke med dipp


Benytt din egen favorittdipp eller prøv en av våre oppskriftsforslag.

Løyeromfraiche
Bland crème fraiche og løyerom med hvit pepper. Dekorer gjerne med sitronbåter og dill.

Tapenade
Bland oliven, sardiner, kapers og hvitløk. Tilsett olivenoljen og smak til med pepper. Garner gjerne med hakket bladpersille.

Blåmuggostdipp
Mos blåmuggosten med en gaffel og bland inn crème fraiche. Dryss hakkede valnøtter over til slutt. Server Polarknäcke og dipp, gjerne sammen med reddiker, agurkstaver og stangselleri . Passer ypperlig som helgekos.

Ingredienser

2 porsjoner

Polarknäcke

Løyeromfraiche
4 ss crème fraiche
2 ss løyerom eller rød kaviar
nymalt hvit pepper
Tapenade
200 g sorte stenfrie oliven
4 stk sardinfilet
1 ts kapers
1/2 hvitløksfedd
2 ss olivenolje
nymalt sort pepper
1 ss hakket bladpersille
Blåmuggostdipp
50 g blåmuggost
2 ss crème fraiche
2 ss valnøtter