Tillbaka

Gratinert Polarbröd Fullkorn og kremet kantarellsuppe


Smørbrød
Fordel bacon på brødskivene og strø over osten i ett tykt lag på hver brødskive. Gratinere i ovnene på 200 grader i cirka 12 minutter, til baconet er crisp, og osten gylden.

Suppe
Fres kantarellene gyllenbrune i olje i en panne. Tilsett de øvrige ingrediensene og kok under lokk i 20 minutter. Blant urter og olivenolje. Smak til suppen med salg og pepper. Strø over urteblandingen før servering.

 

Ingredienser

Til 4 porsjoner

Smørbrød
4 skiver Polarbröd Fullkorn
8 skiver røkt bacon
2 dl finrevet hard hvitost, som f.eks. parmesan eller manchego

Suppe
150 g kantareller
2 dl helmelk
6 dl kremfløte
2 ss kremost naturell
1,5 ts sambal oelek ( chillipaste)
3 ss flytende kyllingfond
olje til stekning
Salt og svart pepper
1 dl hakkede ferske urter, slik som timian, persille, oregano
1 ss olivenolje