Tillbaka

Frokostsmørbrød med eggerøre og avokado


  1. Start med å lage eggerøren. Pisk egg og vann lett sammen, tilsett salt og pepper for litt ekstra smak. Smelt 1 ts smør i en middels varm stekepanne og hell i eggerøren. Rør hele tiden til eggene tykner og blir en fast masse.
  2. Skjær avokadoen i skiver og legg den på brødskiven. Legg deretter på eggerøre og topp det hele med tomatbåter, hakket rødløk og gressløk. Avslutt gjerne med et dryss nymalt pepper.

Tips! Vi laget eggerøren med vann. Ønsker du en litt mer kremet konsistens kan du bytte ut vann med melk eller fløte. Serveres med en kopp te og en skål med ekstra eggerøre ved siden av.

Ingredienser

4 smørbrød

4 Polarbröd Flerkorn
2 avokado
4 egg
2 ss vann
salt og pepper
ca 8 cherrytomater, deles i fire
rødløk
gressløk