Tillbaka

Fjelltopper


Bland smøreosten med syltetøy eller moste bær, slik ta det blir en jevn krem. Smak til og tilsett eventuelt litt mer mos om bærene ikke er søte. Smør kremen på begge brødskivene og del de i to deler som så legges på hverandre. Smør deretter krem på toppen av skivene, del skiven i to igjen og legg de sammen til to firkanter. Deretter skjærer du hver skive diagonalt slik at du har to små trekanter. Halvparten av sjokoladen smeltes. Sett fjelltoppene på et serveringsfat, drypp smeltet sjokolade over (eller dypp toppene i sjokoladen). Tilslutt strøs revet sjokolade over som snø og dekorer med blåbær og mynte.

 

Ingredienser

4 biter

2 Polarbröd Mykt Tynnbrød
100 g smøreost
1-2 ss blåbærsyltetøy eller
2-3 ss mosede friske eller frosne blåbær
25 g hvit sjokolade
noen blåbær og eventuelt mynte til dekorasjon