Tillbaka

Avokadosmørbrød med lønnesirup og bacon


Sett ovnen på 175 grader. Skjær baconskivene i mindre biter og legg de i en form slik at de ikke overlapper hverandre.

Bland lønnesirup med dijonsennep og pensle blandingen på baconskiverne. La de stå i ovnene i 15- 20 minutter. De skal være gylne og sprøe. La de renne godt av på et papir.

Del avokadoen i to og fjern kjerne, mos den med en gaffel, drypp over litt sitron, olivenolje og salt. Legg passe mengde på en Fullkornsvinkel, strø over noen chiliflakes og legg på baconskiver.

Brett sammen.

Ingredienser

4 smørbrød

4 stk Fullkornsvinkel
100 gr bacon
1 ss lønnsirup
1 ts dijonsennep
1 stk avokado
ca 1 ts presset sitronsaft
1 ts olivenolje
1 knivsodd salt
1 knivsodd chiliflakes