Oppdag mulighetene med vårt myke tynnbrød!

Det finnes uendelig mange måter å nyte Polarbröds myke tynnbrød. Mykt Tynnbrød passer like godt til frokost og lunsj, som til middag og kveldsmat. Den kan også være en naturlig del av festmåltidet, som f.eks lakseruller, festsnitter eller som tilbehør til julens rakfisk. Det er bare fantasien som setter grenser. La deg inspirere av våre oppskriftsforslag og les mer om brødets fantastiske egenskaper. Vi elsker vårt myke tynnbrød og håper vi kan vekke samme kjærlighet til dette brødet hos deg!

Vårt tynnbrød er mykt og smidig, dufter nybakt og har en diskrè smak av rug. Brett, rull, snitt eller wrap – mulighetene er uendelige.

Mykt Tynnbrød

Mykt Tynnbrød passer ypperlig til mye av vår tradisjonelle julemat, som f.eks rakfisk, lakseruller og som tilbehør på julelunjsbordet sammen med f.eks kald ribbe og sylteagurk.

Julens mest anvendelige brød

Rulle

Mykt Tynnbrød er en god følgesvenn til salat, grillet kjøtt, pølse, grønnsaker etc. Pakk tynnbrødrullen inn i litt papir eller folie og ta den med deg på utflukten.

Oppskrifter

Rulle

Snitte

Til fingermat, som forrett eller bare som et lite mellommåltid. Mykt Tynnbrød passer utmerket til alle typer småretter. Variasjonene er uendelige, og vi har samlet et lite knippe av smakfulle oppskrifter her.

Oppskrifter

Snitte

Brette

Passer like godt til frokost og lunsj, som i matpakken. Velg ditt favorittpålegg og brett sammen. Enkelt raskt og utrolig godt. Se våre smøretipsforslag.

Oppskrifter

Brette

Oppskrifter

Her ser du noen av våre smakfulle smøretips! For flere smøretips, besøk vår oppskriftsside.

Kebab med mynte-og honningyoghurt

Oppskrifter

BBQ-kylling med ovnsbakt mais

Oppskrifter

Laksesnitter med eple og valnøtter

Oppskrifter

Hva er Mykt Tynnbrød?

Tynnbrød er et tradisjonelt, tynt kjevlet brød som bakes på takke. Det har sitt utspring fra Nord-Sverige og finnes i myke og harde varianter. Svenske tynnbrød blir bakt på hvetemel og rugmel. I motsetning til norsk flatbrød inneholder det svenske tynnbrødet oftest noe gjær og hjortetakk.

 

Polarbröds Mykt Tynnbrød bakes etter gamle nordlandske tradisjoner. Det er et unikt og allsidig brød som med sin myke konsistens og milde smak av rug, gjør det til det perfekte tilbehør til en hver type pålegg og fylling.

 

Mykt Tynnbrød bakes, som alle våre Polarbröd, uten konserveringsmidler, og er fri for egg og melk.

Hvorfor velge Mykt Tynnbrød?

Mykt Tynnbrød byr på mange spennende og nye måter å spise brød på. Den myke konsistensen gjør at brødet kan formes og tilpasses alle slags pålegg og fyll. Om du ønsker å wrappe, brette eller rulle, så føyer brødet seg etter dine ønsker. Eller kanskje vil du snitte det til fingermat til en festlig anledning? Hva med å varme det i toastjern med en deilig skarp ost og en eksotisk spekeskinke? Eller toppe en tynnbrødskive med ditt favoritt pizzafyll og gi det en lunk i stekeovnen.

 

Mykt Tynnbrød byr på alle disse mulighetene og flere til.