• Reklamasjoner

  Dine synspunkter er veldige viktige for oss i vårt videre kvalitetsarbeid. Vi setter pris på at du lar høre fra deg til vår forbrukerkontakt om du ikke er fornøyd med våre produkter.

  Ved reklamasjon benytt vårt kontaktskjema.

  Har du spørsmål kan du også nå oss via mail, salg@finkrogh.no, eller på telefon 477 00 266.

  Reklamasjonsskjema

  Vennligst fyll ut alle obligatoriske felt.

  Takk! Vi har mottatt din melding og kommer med en tilbakemeding så raskt som mulig.

  Felt merket med * må fylles ut

  Vi er opptatt av god matsikkerhet og har derfor et sporingssystem hvor vi kan følge det aktuelle produktet fra råvare til butikk. Det er derfor fint om du kan finne den såkalte LOT-koden som er stemplet på posen (se bildet). LOT-koden skriver du inn i feltet nedenfor.

  Velg filer

  For at vi skal kunne behandle din henvendelse trenger vi å lagre din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer). Kontaktinformasjonen vil bli lagret digitalt og vil kun bli benyttet av personer som har tilknytning til saken. Kontaktinformasjonen vil kun bli lagret hos oss under behandlingen av din henvendelse. Når saken er avsluttet, slettes informasjonen. Det er frivillig om du ønsker å oppgi din kontaktinformasjon, men vi behøver den for å kunne sluttføre din henvendelse. Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Du har også krav på å få tilgang til din kontaktinformasjon, endre den samt begrense eller ha innvendinger mot behandlingen av den.

  Jeg samtykker til at Polarbröd kan lagre min kontaktinformasjon (navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer) slik at de kan håndtere min henvendelse på best mulig måte.

  For mer informasjon, kontakt oss på salg@finkrogh.no eller på tlf. 477 00 266.

  Din henvendelse videreformidles