Polarbröd är ett familjeföretag i femte generationen. Vi har bakat bröd i 133 år och vill fortsätta skapa möjligheter att äta gott och sunt - nu och i generationer.

Aktuellt
 • Flerkorn

  Et sunt, saftig og mykt brød, bakt på fullkorn av hvete og havre. Brødet er bakt med surdeig og har et lavere innhold av salt og sukker.

  Flerkorn er tilpasset det norske markedet og smaker tilnærmet lik tradisjonelle norske brødvarer.

 • Mykt Tynnbrød Rug

  Mykt Tynnbrød Rug er mykt og smidig, dufter nybakt og har en diskré smak av rug.

  Vårt myke tynnbrød passer like godt til frokost og lunsj, som til middag eller kveldsmat.

   

 • Polarknäcke

  Polarknäcke Runda Original er et tradisjonsrikt hardt tynnbrød fra det svenske Norrland.

  Polarknäcke er bakt på mel fra hvete og bygg og smaker ekstra godt med ditt favorittpålegg til frokost, lunsj eller kveldsmat. Tynnbrødet passer også perfekt til spekemat, ostefat eller som tilbehør til middagsmat.

  Kort sagt – Polarknäcke er godt når som helst, til nesten hva som helst.

 • Hvete

  Vår gylne klassiker har lenge vært barnas favoritt. Om det er med en enkel osteskive eller som en søt dessert, så vil dette brødet alltid kunne friste både gammel og ung.

 • Havre

  Et saftig brød bakt på havre og fullkorn som gir en herlig metthetsfølelse. Smaker like godt til frokost som til spennende matpakke på en utflukt eller som pizzabunn en lørdagskveld.

 • Fullkorn

  Fullkorn av rug og hvete gir brødet er herlig fylde. Brødets sunne karakter, samt at brødet ikke inneholder hele korn, gjør det til en favoritt hos hele familien.