Tillbaka

Smørbrød med viltsmak


Skjær reinsdyrkjøttet i skiver, spar minst en skive til dekor og hakk resten til bittesmå terninger. Bland sammen revet ost, crème fraiche, majones og sennep, smak til med salt og pepper. Hakk eller klipp gressløken i små ringer. Legg salatblader over hele tynnbrødskiven. Smør blandingen utover og fordel kjøttet. Brett sammen tynnbrødet, men la en liten remse være åpen, slik at man kan se det delikate fyllet, dekorer tilslutt med gressløk.

Tips! La blandingen stå over natten eller i noen timer i kjøleskap for at smaken skal sette seg godt. Men den smaker også godt med en gang, hvis du ikke kan holde deg………

Ingredienser

1 skive Mykt Tynnbrød

ca 30 gr. røkt reinsdyrkjøtt

ca 20 gr. revet Västerbottenost eller annen vellagret ost

1 1/2 ss crème fraiche

1 1/2 ss majones

3/4 ts sennep

salt og pepper

salatblad

gressløk