Tillbaka

Laksesnitter med pepperrot


Bland kremost med pepperrot og sitronsaft, smak til med salt og pepper. Smør kremosten på tynnbrødet og legg på gressløkstrå. Fordel lakseskivene og salatbladene på litt mer enn halve tynnbrødet. Rull sammen tynnbrødet fra siden med fyll, så kremosten fester seg på slutten. Penest blir det hvis gressløken ligger på kremosten midt i rullen, slik at de blir små grønne prikker i kremosten når de blir kåret opp. Hit kan man forberede snittene på forhånd og oppbevare de kaldt. Før servering skjærer man de opp med en skarp kniv og dekorerer med noen urter eller en liten sitronskive hvis man ønsker det.

Ingredienser

Ca 6 snitter

1 Polarbröd Mykt Tynnbrød

2 ss kremost, eks Philadelphia naturell

½ ss revet pepperrot

noen dråper sitronsaft

ca 5 stk gressløkstrå

1-2 salatblader

3 skiver røkt laks, ca 50 gram

salt og pepper