Tillbaka

Kaffesnitter med sjokolade og appelsin


Smør kremost på tynnbrødskivene. Revet skall fra appelsin fordeles over kremosten. Skrell appelsinen og skjær fruktkjøttet i små biter, myntebladene skjæres i strimler. Appelsinbitene og myntebladene legges på skiven. Rull tynnbrødskiven sammen og pakk den inn i plastfolie, la den gjerne stå over natten så smakene får satt seg. Skjær deretter rullene i fine snitter. Pynt med små biter appelsin, hakkede pistasjnøtter og mynteblad

Tips! Bland naturell kremost med nøtte- eller sjokoladekrem om du ikke finner en smaksatt kremost i butikken.

 

Ingredienser

6 snitter

1 skive Polarbröd Mykt Tynnbrød
1 dl kremost med sjokoladesmak
1 appelsin
½ dl mynteblad

Til dekorasjon:
3 tynne appelsinskiver
hakkede pistasjnøtter
noen mynteblad