Tillbaka

Club Sandwich


Bland sammen olje, salt, paprikapulver, skall og saft fra sitron. Legg kyllingfiléne i marinaden, sørg for at marinaden dekker kyllingen ordentlig. La det gjerne stå i marinaden i en halvtimme i kjølskapet. Varm opp stekepannen og legg i kyllingfiléene. Ta litt kjøtt av gangen, slik at pannen opprettholder riktig tempratur. Stek kylling i ca 3 minutter på hver side. Rens og skjær fenikkelen i så tynne skiver som mulig. Legg den øverste fenikkekvasten til side! Smør litt majones på Fullkornsvinkelen. Legg på fenikkel, kylling og avslutt med en skive tomat og pynt med fenikkelkvasten du la til siden. Brett sammen og nyt!

Ingredienser

4 stk Polarbröd Fullkornsvinkel
8 stk kyllingfiléer i tynne skiver
skall og 1 ss saft fra 1 sitron
2 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts paprikapulver
1 stk fennikel, i tynne skiver
1 stk tomat i tynna skiver
2 – 3 ss majones